Webové stránky používají v rámci poskytování služeb cookies. Pokud budete nadále využívat naše služby, předpokládáme, že souhlasíte s jejich používáním.

20604 Krajnice pro Zúžení 30373

N
Kód:
GCX3435
EAN (čiarový kód):
4007486206045
Počet ks v balení:
6
Hmotnosť:
0.58 kg
Objem:
3.19 l
Značka :
Carrera





Zažite pretekanie na novej úrovni s krajnicami 20604 pre zúženie 30373 od Carrera a uistite sa, že každý váš závodný manéver bude vykonaný s maximálnou precíznosťou a bezpečnosťou. Tento esenciálny doplnok pre váš digitálny závodný set Carrera je kľúčom k tomu, aby ste si mohli užiť napínavé preteky bez obáv z nečakaných nehôd.

  • Bezpečná jazda: Krajnice pre zúženie Carrera zaistia, že vaše pretekárske autá zostanú pevne na trati aj v tých najnáročnejších zákrutách, čo výrazne znižuje riziko nehôd a vyhodenie vozidla z dráhy.
  • Nepostrádateľný doplnok: Pre všetkých majiteľov digitálnych dráh Carrera sú tieto krajnice nevyhnutným príslušenstvom, ktoré umožní udržať vozidlá v zákrutách a priniesť plynulejší a kontrolovanejší závodný zážitok.
  • Vysoká kvalita a realistickosť: Vyrobené v mierke 1:24, tieto krajnice dodávajú vašej závodnej dráhe autentický vzhľad a sú navrhnuté tak, aby odolali hodinám intenzívneho používania vďaka pevnému plastovému materiálu.
  • Vylepšenie závodného prostredia: S týmito krajnicami môžete rozšíriť možnosti vašej závodnej dráhy a vytvoriť ešte viac vzrušujúce a technicky náročné okruhy, ktoré otestujú schopnosti každého pretekára.
  • Rozvoj vodičských schopností: Či už ste začiatočník alebo veterán závodných dráh, použitie krajníc vám umožní zdokonaľovať vašu techniku jazdy, zvládať rýchlejšie a presnejšie zákruty a prinášať tak domov víťazstvo po napínavých a dynamických pretekoch. ak>

Obsah balenia: Krajnice na zúženie (3 diely)

Už žiadne straty kontroly v kritických momentoch závodu. Už žiadne nepríjemné prekážky pri hľadaní dokonalého zážitku z jazdy. Vďaka pruhovaným okrajom zostanú vaše závodné autá na dráhe v šikanovaní, keď začnete driftovať. S krajnicami 20604 pre zúženie 30373 od Carrera získavate istotu a stabilitu, ktoré vám umožnia sústrediť sa na to najdôležitejšie – čistú radosť z pretekania.