Webové stránky používají v rámci poskytování služeb cookies. Pokud budete nadále využívat naše služby, předpokládáme, že souhlasíte s jejich používáním.

Dátum: 9. - 12. november 2023, od 10:00
Podujatie: Nintendo Days

Srdečne vás pozývame na prehliadku najnovších hier od spoločnosti Nintendo. Na Nintendových dňoch, ktoré sa uskutočnia od 9. do 12. novembra od 10:00, si môžete vyskúšať najnovšie verzie obľúbených hier.

S radosťou vám predstavíme novinky ako Super Mario Bros. Wonder, Nintendo Switch Sports, Everybody 1-2 Switch, Splatoon 3,  a epickú The Legend of Zelda: Tears of Kingdom. To všetko a mnoho ďalšieho na vás čaká v hernom raji v obchodnom centre Eurovea Bratislava námestie pod mrakodrapom.

Tešíme sa na vás a veríme, že si užijete hodiny a hodiny zábavy pri hraní a objavovaní tých najnovších herných titulov. Príďte a zažite vzrušenie z hrania na vlastnej koži!


Dátum: 3. - 5. november 2023, od 10:00
Podujatie: Nintendo Days

S veľkou radosťou Vás pozývame na ukážku najnovších videohier od renomovanej spoločnosti Nintendo. Prejdite sa s nami po svete virtuálnej zábavy na podujatí Nintendo Days, ktoré sa odohrá v dňoch 3. až 5. novembra, začínajúc od 10:00 hod.

Pripravili sme pre Vás novinky, ktoré sú absolutnými hitmi tohto roku. Môžete sa tešiť na hry ako Super Mario Bros. Wonder, Nintendo Switch Sports, Everybody 1-2 Switch, Splatoon 3, a nenechajte si ujsť ani epickú The Legend of Zelda: Tears of Kingdom. To všetko a mnoho ďalšieho na Vás čaká v našej zábavnej aréne, ktorá sa nachádza v obchodnom centre Avion Shopping Park Bratislava.

S nadšením očakávame Vašu účasť a veríme, že si u nás užijete nezabudnuteľné chvíle plné zábavy, objavovania a hrania najnovších herných titulov. Neodolajte pokušeniu a príďte zažiť vzrušenie z hrania na vlastnej koži! Tešíme sa na Vás.


Dátum: 29.9. - 1.10. 2023
Podujatie: Comics Salon

Vitajte na 36. ročníku medzinárodného festivalu popkultúry, ktorý je venovaný rozličným sféram ako sú Comics, Anime, Hry, Japonská kultúra, KPOP, Scifi, Fantasy a Horor. Program festivalu je plný pestrých prednášok, interaktívnych workshopov, súťaží a prezentácií najnovších filmov. Okrem toho si môžete vychutnať ponuku fantastických literatúry, hudby a umenia.

Festival tiež ponúka príležitosť stretnúť sa s autorami literatúry, zažiť krsty nových kníh a zapojiť sa do rôznych kreatívnych súťaží. Osobitnú pozornosť na tomto podujatí si zaslúži Nintendo, jedna z najstarších herných spoločností na svete, pochádzajúca priamo z Japonska. Na festival prichádza s inovatívnymi hernými zážitkami, ktoré sa radikálne odlišujú od tých, na ktoré sme zvyknutí na mainstreamových PC a konzolách.

Festival sa uskutoční v Dome kultúry Ružinov na Ružinovskej 28 v Bratislave. Tešíme sa na vás v priateľskej a pohostinnej atmosfére plnej zábavy a nových zážitkov.


Dátum: 18. - 20. august 2023
Podujatie: LOVESTREAM FESTIVAL 2023

Víkend od 18. do 20. augusta ožije v Bratislave - Vajnoroch hudobnými vibráciami, keď tu prebehne trojdňový festival plný skvelých koncertov a svetových vystúpení. Finále festivalu v nedeľu bude patriť jednej z aktuálne najpopulárnejších kapiel - IMAGINE DRAGONS. Sobotu zasa ovládne dvakrát ocenený svetový DJ roka - HARDWELL. Prvý deň festivalu otvoria americká rocková skupina THE KILLERS a štvornásobný ocenený DJ roka č.1 - MARTIN GARRIX.

Festivalové vyžitie však nebude len o hudbe. Nebude chýbať ani herná zóna Nintendo, kde si budete môcť vyskúšať hry ako Everybody 1-2 Switch, Nintendo Switch Sports, Mario Kart 8 Deluxe, Kirby's Return to Dream Land Deluxe, Super Mario 3D World + Bowser's Fury a dokonca aj epickú hru The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Môžete sa tešiť na skvelé festivalové party hry!

Pridajte sa k nám a vychutnajte si priateľskú atmosféru plnú vynikajúcej hudby a zábavy.


Dátum: 9. - 23. jún 2023, od 10:00
Podujatie: Nintendo IKEA Family

S radosťou vám prinášame exkluzívnu ponuku - výber z našej kolekcie OLED Nintendo konzol so zľavou 10%. A ako bonus, ponúkame aj populárnu hru Nintendo Switch Sports. Prekvapíme vás špeciálnou cenou, keďže hru získate za jedinečných 37,99 €, čo je o 25% menej oproti pôvodnej cene 49,99 €.

Táto neodolateľná ponuka je k dispozícii výhradne v predajni BRLOH Smarty, nachádzajúcej sa v obchodnom centre AVION Shopping Park. Prosím, vezmite na vedomie, že táto špeciálna akcia platí len v tejto lokalite. Pre zachovanie spravodlivosti, maximálny limit nákupu je stanovený na 1 konzolu a 1 hru na osobu.

Upotrebiteľnosť zľavy je veľmi jednoduchá - pri nákupe stačí zákazníkovi povedať heslo „IKEA Family“. Nezabudnite, že táto akcia je k dispozícii od 9. 6. do 23. 6. 2023 a je určená výhradne pre členov IKEA Family.

Navštívte nás a vyskúšajte si Nintendo konzolu a hru Nintendo Switch Sports priamo v priestoroch obchodného domu IKEA Bratislava, na prvom poschodí, Ivanská cesta 18. Tešíme sa na vašu návštevu!


Dátum: 12. - 16. apríl 2023, od 10:00
Podujatie: Nintendo Days

Srdečne vás pozývame na zábavu s nami! Aupark Shopping Center v Bratislave bude od 12. do 16. apríla hostiť unikátnu hernú zónu pre malých aj veľkých fanúšikov Nintenda. Máte jedinečnú príležitosť otestovať svoje zručnosti, skúsiť najnovšie hry so Super Mariom a hlavne sa skvele zabaviť až do nedele! Sme tu pre vás a tešíme sa na vašu návštevu.


Dátum: 24. - 26. marec 2023, od 13:00
Podujatie: AnimeSHOW

AnimeSHOW 2023 predstavuje šestnásty ročník medzinárodného festivalu popkultúry, ktorý sa môže pochváliť aj vlastnou výstavou. Festival sa sústredí na anime, komiksy, japonskú kultúru, sci-fi, fantasy a K-POP. Návštevníci sa môžu tešiť na širokú škálu prednášok, workshopov, súťaží, ako aj premietanie najnovších filmov. Výstava sa zameriava na počítačové hry, video hry, spoločenské a kartové hry, retro hry a technológie. Súčasťou výstavy sú aj herné súťaže, prezentácie vývojárov, ukážky najnovších herných noviniek a domácej hernej tvorby.

Nintendo, jedna z najstarších herných spoločností na svete a pochádzajúca z Japonska, ponúka na tomto podujatí unikátne typy hier a zážitky, ktoré sú odlišné od tých, na aké sme zvyknutí na mainstreamových PC a konzolách.

Miesto konania: Dom kultúry Ružinov, Ružinovská 28, Bratislava-Ružinov



E-mailový spravodaj

Zľavy, akcie, novinky? Buďte prvý kto o nich vie. Zadajte svoj e-mail a nenechajte si ich ujsť.