Webové stránky používají v rámci poskytování služeb cookies. Pokud budete nadále využívat naše služby, předpokládáme, že souhlasíte s jejich používáním.

V 90-tych rokoch, keď technológia nebola taká bežná ako dnes, sme založili spoločnosť ConQuest Entertainment a.s. V čase, keď boli videohry a herné konzoly ešte len vo svojich začiatkoch, sme sa rozhodli urobiť túto predstavu skutočnosťou. Môžeme s hrdosťou povedať, že sme dokázali priniesť špičkové technológie a zábavu do domovov našich zákazníkov.

Naše produkty a služby sú navrhnuté tak, aby oslovili širokú škálu zákazníkov. Sme tu pre dealerov a velkoobchodných predajcov, ktorí zdieľajú našu vášeň pre technológiu a inovácie. Pre tých, ktorí hľadajú kvalitné produkty, inovatívne technológie a cenovú dostupnosť pre svojich zákazníkov.

Môžeme sa pochváliť tým, že sme jedineční v tom, že si ceníme kvalitu a inovácie. Pre nás je dôležité nielen to, čo predávame, ale aj ako to predávame. Máme vlastné servisné stredisko, kde naši skúsení technici majú k dispozícii všetky potrebné nástroje na rýchle a efektívne odstránenie akýchkoľvek porúch našich produktov.

Aj keď naša konkurencia môže ponúkať podobné produkty, sme presvedčení, že náš stupeň odbornosti a skúseností, ktorý sme získali za viac ako tri desaťročia pôsobenia na trhu, je nezameniteľný.

Sme presvedčení, že biznis je o vzťahoch. Preto sa neustále zameriavame na budovanie silných a dlhotrvajúcich vzťahov s našimi partnermi. Sme tu pre vás, pretože vo svete zábavy, namiesto nás, nemá nikto iný takú vášeň. 

V ConQuest Entertainment a.s., je váš úspech tým naším. Keď vy rastiete, rastieme s vami. Sme ConQuest Entertainment a.s. - váš spoľahlivý partner v oblasti zábavy.



E-mailový spravodaj

Zľavy, akcie, novinky? Buďte prvý kto o nich vie. Zadajte svoj e-mail a nenechajte si ich ujsť.