Webové stránky používají v rámci poskytování služeb cookies. Pokud budete nadále využívat naše služby, předpokládáme, že souhlasíte s jejich používáním.

Kovová tabulka 60 years Carrera 6 (21141)

N
Kód:
GCM1004
EAN (čiarový kód):
4007486211414
Počet ks v balení:
1
Hmotnosť:
0.35 kg
Objem:
4.5 l
Značka :
Carrera





Kovová tabuľka k výročiu 60 rokov autodráh Carrera - 60 years Carrera 6 (21141)

Retro kovové panely sa dodávajú v piatich rôznych motívoch a vezmú vás na cestu časom cez 60 rokov Carrery. S kovovými plaketami si môžete do svojho domova vniesť kúsok tradície a zároveň doma osláviť našu spoločnú lásku k motoršportu!

  • Unikátny Design -Každá tabuľka je navrhnutá s dôrazom na detail, aby čo najviac odrážala históriu a vášeň spojenú s Carrerou, čím dodá vášmu priestoru jedinečný charakter.
  • Cesta časom - S piatimi rôznymi motívmi si môžete prezerať a pripomínať 60 rokov legendy v motoršporte, čo prináša nielen krásnu dekoráciu, ale aj historickú hodnotu.
  • Kvalitný Materiál - Vyrobená z kvalitného kovu, táto tabuľka je odolná a navrhnutá tak, aby vydržala test času, čo z nej robí investíciu, ktorá vám bude robiť radosť mnoho rokov.
  • Perfektný darček - Pre fanúšikov motoršportu, histórie alebo jednoducho pre tých, ktorí ocenia unikátnu a zmysluplnú dekoráciu, je táto kovová tabuľka ideálnym darčekom.
  • Oslava Lásky k Motoršportu - Nechajte každého, kto vstúpi do vášho domova, vedieť o vašej vášni pre rýchlosť a adrenalín. Táto tabuľka je dokonalou oslavou vašej lásky k motoršportu a zároveň elegantným doplnkom vášho interiéru.

Nenechajte si ujsť šancu vlastniť tento exkluzívny kúsok histórie, ktorý prináša nielen estetickú, ale aj emocionálnu hodnotu do vášho domova.