Animal Crossing: New Horizons nyní dostupný na Nintendo Switch

Nadešel čas vytvořit si svůj jedinečný ostrov, který vám bude milým úkrytem kdykoliv a kdekoliv. V Animal Crossing: New Horizons, který dnes vychází na Nintendo Switch, poletíte na opuštěný ostrov, abyste na něm vybudovali svůj vlastní ráj. Zažijte opravdový život ostrovana plný tvoření, poznávání a customizace.

Servis v provozu!

Řešíte u svého Nintendo produktu technický problém či závadu, které potřebujete řešit reklamací nebo servisem? Nezoufejte, jsme tu pro vás!

Pokud jste produkt zakoupili u jednoho z obchodů, který je momentálně ovlivněn regulacemi vlády, můžete využít služeb našeho servisu.

[Celý článok]

Prezentace Indie World představila více než 20 nových indie titulů, které si na Nintendo Switch zahrajeme ještě letos

Nintendo v nové Indie World prezentaci odhalilo rozsáhlou nabídku indie titulů, které můžeme v roce 2020 na konzoli Nintendo Switch očekávat. Ve výčtu nechybí jedinečná plošinovka Blue Fire, akční RPG Baldo, nejnovější dílo tvůrců No Man’s Sky (studio Hello Games) The Last Campfire nebo pokračování úspěšných titulů PixelJunk Eden 2 a Exit the Gungeon – poslední zmíněný na Nintendo Switch nainstalujeme ještě dnes.

[Celý článok]

Společnosti LEGO Group a Nintendo povýšily svým partnerstvím legendární stavebnici na novou úroveň

Společnost LEGO Group oznámila partnerství se společností Nintendo, které změní způsob, jakým lidé ve skutečném světě interagují s postavou Super Maria a jak prožívají skutečné stavění LEGO® stavebnice. Designéři z obou společností spojili síly a stvořili zcela nový druh zážitku, který oživí Super Maria ve světě LEGO® kostiček. K uvedení dojde ještě během tohoto roku.

[Celý článok]

Z důvodu šíření onemocnění COVID-19 zavádí společnost ConQuest entertainment, a.s. následující opatření:

- Zrušena možnost osobního vyzvednutí objednávky z obchodů Gamehouse a Nintendoshop

- V obchodech Gamehouse, Nintendoshop, Toy snížen limit pro přepravu zdarma na 1500 Kč, v Umax na 3000 Kč

- Zrušena možnost osobního vyzvednutí zboží přes Zásilkovnu

- Uzavřena recepce firmy pro příjem/vyzvednutí reklamací

Nová konzole Nintendo Switch Lite korálové barvy dorazí do Evropy 24. dubna

Konzole určená pro handheldové hraní bude nově dostupná v korálové barvě, společně s již dostupnou žlutou, tyrkysovou a šedou variantou.

Nové informace o hře Animal Crossing: New Horizons odhaleny

Tom Nook má pro své podnikání vážně přirozený talent. Hlavní postavička Animal Crossing série se i tak vymanila ze svého nabitého programu, aby nám ve videoprezentaci osobně představila nejnovější výsledek svého snažení – Nook Inc. Deserted Island Getaway Package. Prezentace podrobně představuje titul Animal Crossing: New Horizons, který si zahrajeme již 20. března pouze na konzoli Nintendo Switch.

[Celý článok]

Jste hladoví? Zasytí vás dobrodružství SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL - GOLD dostupné nyní

Honí vás mlsná na lahodný lup a truhly plné zlata? Máte štěstí, protože SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD právě vychází na Nintendo Switch. Zjistěte o hře více v našem traileru SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD – Do zbraně!

[Celý článok]

Byleth z Fire Emblem: Three Houses jako další hratelná postava v Super Smash Bros. Ultimate

Profesor z arény Garreg Mach Monastery odhalen jako nejnovější DLC bojovník do hry Super Smash Bros. Ultimate, dalších šest nových hratelných postav je ve vývoji. Titul Fire Emblem: Three Houses se 13. února dočká DLC s názvem Cindered Shadows.

Direct představil novinky ze světa Pokémon her pro Nintendo Switch konzoli

Oznámen Expansion Pass pro Pokémon Sword a Pokémon Shield, ale také Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX pro Nintendo Switch.

E-mailový spravodaj

Zľavy, akcie, novinky? Buďte prvý kto o nich vie. Zadajte svoj e-mail a nenechajte si ich ujsť.