Z důvodu šíření onemocnění COVID-19 zavádí společnost ConQuest entertainment, a.s. následující opatření:

- Zrušena možnost osobního vyzvednutí objednávky z obchodů Gamehouse a Nintendoshop

- V obchodech Gamehouse, Nintendoshop, Toy snížen limit pro přepravu zdarma na 1500 Kč, v Umax na 3000 Kč

- Zrušena možnost osobního vyzvednutí zboží přes Zásilkovnu

- Uzavřena recepce firmy pro příjem/vyzvednutí reklamací

Nová konzole Nintendo Switch Lite korálové barvy dorazí do Evropy 24. dubna

Konzole určená pro handheldové hraní bude nově dostupná v korálové barvě, společně s již dostupnou žlutou, tyrkysovou a šedou variantou.

Nové informace o hře Animal Crossing: New Horizons odhaleny

Tom Nook má pro své podnikání vážně přirozený talent. Hlavní postavička Animal Crossing série se i tak vymanila ze svého nabitého programu, aby nám ve videoprezentaci osobně představila nejnovější výsledek svého snažení – Nook Inc. Deserted Island Getaway Package. Prezentace podrobně představuje titul Animal Crossing: New Horizons, který si zahrajeme již 20. března pouze na konzoli Nintendo Switch.

[Celý článok]

Jste hladoví? Zasytí vás dobrodružství SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL - GOLD dostupné nyní

Honí vás mlsná na lahodný lup a truhly plné zlata? Máte štěstí, protože SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD právě vychází na Nintendo Switch. Zjistěte o hře více v našem traileru SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD – Do zbraně!

[Celý článok]

Byleth z Fire Emblem: Three Houses jako další hratelná postava v Super Smash Bros. Ultimate

Profesor z arény Garreg Mach Monastery odhalen jako nejnovější DLC bojovník do hry Super Smash Bros. Ultimate, dalších šest nových hratelných postav je ve vývoji. Titul Fire Emblem: Three Houses se 13. února dočká DLC s názvem Cindered Shadows.

Direct představil novinky ze světa Pokémon her pro Nintendo Switch konzoli

Oznámen Expansion Pass pro Pokémon Sword a Pokémon Shield, ale také Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX pro Nintendo Switch.

[Celý článok]

Vykročte do roku 2020 úspěšně - tréninkem těla i mysli s Ring Fit Adventure a Dr Kawashima's Brain Training na Nintendo Switch

Začněte nový rok aktivním životním stylem – tréninkem těla i mysli – s Ring Fit Adventure a Dr Kawashima’s Brain Training na Nintendo Switch. Cílem těchto her je potrápit vaše mozkové závity – či břišní svalstvo. Podívejte se na video Ring Fit Adventure a Dr Kawashima’s Brain Training na Nintendo Switch.

[Celý článok]

Čeká nás ještě více zábavy při lovení duchů s přáteli - dodatečný obsah pro více hráčů v roce 2020 dorazí do hry Luigi's Mansion 3

Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack, který si můžete předobjednat již nyní, zahrnuje nový obsah v podobě šesti miniher do ScreamPark módu, šest nových Luigiho outfitů a nové tematické duchy do úrovní kooperativního ScareScraper módu

[Celý článok]

Team Battle mód a další vychytávky právě dostupné v nové bezplatné aktualizaci pro Tetris 99® na Nintendo Switch

Zuřivé zápasy 99 hráčů ve hře TETRIS® 99 na Nintendo Switch právě díky novému Team Battle módu ještě nabraly na intenzitě. Team Battle mód umožňuje epická klání velkých skupin hráčů. Ať už se s přáteli plánujete utkat v obvyklé TETRIS® 99 potyčce nebo Team Battle módu, najdete a spojíte se jednoduše díky uzamykání zápasů na heslo.

[Celý článok]

Axiom Verge 2, Sports Story a další nové indie tituly míří v roce 2020 na Nintendo Switch

Nintendo dnes v nové videoprezentaci Indie World odkrylo škálu nových indie titulů vývojářů z celého světa, které v roce 2020 vyjdou na konzoli Nintendo Switch – oznámeny byly také dvě hry, které si můžete zahrát již dnes. Na bohatém seznamu titulů nechybí hry Axiom Verge 2, pokračování kladně přijatého prvního dílu; Sports Story od autorů populární Nintendo Switch exkluzivity Golf Story nebo retro bojová akce Streets of Rage 4. Dva tituly, které vám jsou ode dneška k dispozici, The Talos Principle: Deluxe Edition a Dauntless uzavírají silný rok 2019 z pohledu indie her na konzoli Nintendo Switch.

E-mailový spravodaj

Zľavy, akcie, novinky? Buďte prvý kto o nich vie. Zadajte svoj e-mail a nenechajte si ich ujsť.