Sťahujeme obchod a servis do nových priestorov!

UPOZORNENIE: 29-31.8. bude mať servisné oddelenie zatvorené z dôvodu sťahovania.
Radi Vás uvítame v našich nových priestoroch na adrese Kolbenova 961 / 27d, Praha 9.
Ďakujeme za pochopenie!

[Celý článok]

Nové Indie Highlights video spoločnosti Nintendo predvádza škálu strhujúcich indie hier, ktoré vyjdú na Nintendo Switch

Ukradni nepriateľom telesnú hmotu v Morphies Law, ubráň svoje kráľovstvo v Bad North alebo vybuduj svoju vlastnú väznicu v Prison Architect. Všetky tieto hry sú počnúc dneškom dostupné na Nintendo Switch

The World Ends With You - Final Remix- vychádza 12. októbra na Nintendo Switch

Nasleduj Neku a jeho kamarátov na ceste za slobodou a vychutnaj si vzrušujúce boje v co-op móde pre dvoch hráčov

Do boja v Super Smash Bros. Ultimate prichádza Simon Belmont a King K. rool

Fanúšikovia si môžu predobjednať edíciu Super Smash Bros. Ultimate - Limited Edition, ktorá obsahuje hru, špeciálny Nintendo GameCube ovládač a adaptér k ovládaču

[Celý článok]

Nintendo odhaľuje svoje plány na gamescom, kde si hráči budú môcť vyskúšať hru Super Mario Party

Počas týždňa budú zverejnené nové RedCube videá, ktoré sa zamerajú na už oznámený soft-ware

[Celý článok]

Točte volantom, potápajte sa a lietajte s novým Nintendo Labo Vehicle kitom pre Nintendo Switch

Stavajte, hrajte sa a objavujte nové dobrodružstvá s Nintendo Labo už 14. septembra

[Celý článok]

Vydajte sa na cestu ako žiadnu inú s Octopath Traveler, ktorý dnes vychádza exkluzívne pre Nintendo Switch

Nový Overview Trailer ponúka detailnejší pohľad na všetky skvelé veci, ktoré na vás v hre čakajú.

[Celý článok]

Pripojte sa k Máriovmu kurážnému malému kamarátovi na jeho veľkom dobrodružstve v Captain Toad: Treasure Tracker pre Nintendo Switch a Nintendo 3DS

Nový trailer ukazuje nové úrovne založené na kráľovstvách zo Super Mario Odyssey, bezplatné demo je teraz k stiahnutiu na Nintendo eShop

[Celý článok]

Nintendo zaútočilo na E3 so svojím line-upom pre rok 2018 a odhalilo detaily o Super Smash Bros. Ultimate

Dnes vychádza na Nintendo Switch nové Super Smash Bros., Pokémon hry a ďalšie prídu počas tohto roka.

[Celý článok]

Nintendo otvára nové možnosti, ako tvoriť, hrať a objavovať vydaním Nintendo Labo

Vyskúšajte Nintendo Labo, novú sériu interaktívnych možností tvoriť, hrať a objavovať navrhnutú k inšpirácii ako kreatívnych myslí tak hravých sŕdc. V Európe je dostupné práve od dnes. Spoločne s konzolou Nintendo Switch *, súpravy Nintendo Labo ponúkajú nástroje a technológie k samostatnému vytváraniu výtvorov, hranie sa s nimi a odhaľovanie, ako Nintendo Switch mení nápady na skutočnosť.